Χορός του Συλλόγου 2017

Κατηγορία: Εκδηλώσεις Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 Γράφτηκε από τον/την Admin

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Αττικής «Η ΦΛΟΓΑ».

Παλαιά και νέα μέλη συναντήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι στο κέντρο ΜΕΝΤΗΣ, στην Παλλήνη και με αμείωτο κέφι, μικροί και μεγάλοι, γνωστοί καιφίλοι, έγιναν μια παρέα, διασκεδάζοντας και περνώντας πραγματικά υπέροχα.

Ζωντανή μουσική πλαισίωσε το γλέντι, με ήχους από παραδοσιακούς δημοτικούς σκοπούς της όμορφης Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και με νησιώτικα και λαϊκά τραγούδια.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Παναγιωτόπουλος, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι παρέστησαν, παρουσίασε τις μελλοντικές δραστηριότητες της «ΦΛΟΓΑΣ» και για μια ακόμη φορά τόνισε ότι θα βρίσκεται, τόσο εκείνος, όσο και σύσσωμο το Δ.Σ. στις επάλξεις, σε κάθε έναν χωριστά και σε όλους, όταν και όπου χρειαστεί.

Κάλεσε τον πρώην υφυπουργό Υγείας, Μάριο Σαλμά, να βραβεύσει τον διακεκριμένο δημοσιογράφο- συγγραφέα Πάνο Σόμπολο, για την πολυετή του προσφορά στη δημοσιογραφία.

Ο κ. Σαλμάς, αφού εξήρε το ήθος και την λαμπρή πορεία του συντοπίτη Αιτωλοακαρνάνα Πάνου Σόμπολου, τόνισε τη σεμνότητα που διακρίνει τον γνωστό δημοσιογράφο και ευχήθηκε και οι νεότεροι να ακολουθήσουν τη στάση, αλλά και τον τρόπο του.

Ο Πάνος Σόμπολος με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε τον πρώην υφυπουργό - βουλευτή του νομού μας, την Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Αττικής «Η ΦΛΟΓΑ», αλλά και όλους τους συντοπίτες μας, ανέφερε συγκινημένος, ότι όσες φορές και αν έχει βραβευτεί, η σημερινή διάκριση είναι ξεχωριστή στην καρδιά του, επειδή προέρχεται από την ιδιαίτερη πατρίδα του καιαυτό τον χαροποιεί διπλά.

Την βράβευση του εκδότη-διευθυντή της εφημερίδας ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ κ. Χρυσόστομου Πατούλα, έκανε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής Θανάσης Μπούρας, ο οποίος συνεχάρη τον λαμπρό εκδότη και του ευχήθηκε πάντα ανάλογες επιτυχίες.

Ο κ. Πατούλας ευχαρίστησε του κ. Μπούρα, το σύλλογό μας για την τιμητική διάκριση και τόνισε ότι θα συνεχίσει άοκνα να ενημερώνει το αναγνωστικό kolvo, με γνώμονα την αλήθεια, στο πλαίσιο της υγιούς πληροφόρησης, όπως το πράττει πάντα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

 

Εμφανίσεις: 658